Amestec de ceaiuri și condimente din plante și fructe, culese atent din natură, prelucrate și produse în satul Calnic. Produsele noastre fără aditivi și coloranți, oferă o lume unică bogate în gusturi și arome  cu puterea naturală a plantelor.

Manufactura Papne a fost înregistrată în 2017, iar atelierul de prelucrare a plantelor medicinale și aromatice a fost finalizat după un an de la înregistrare. Acesta este o afacere familiară. Plantele medicinale și aromatice care sunt materiile prime pentru produsele noastre, sunt cultivate de noi sau recoltate din flora spontană, apoi prelucrate conform rețetelor proprii și valorificate sub formă de amestecuri.

În cultivarea plantelor nu folosim substanțe chimice. Pe parcursul procesului de prelucrare utilizăm doar frunzele, florile și petalele plantelor, fără arome, aditivi, coloranți sau ingrediente străine, păstrând astfel parfumul și aroma din natură.

Semănatul semințelor, plantarea, plivitul, culesul, spălarea, uscarea, zdrobirea şi ambalarea sunt toate realizate manual. Produsele noastre sunt produse cu mare grijă și atenție, de la a da viață numelor lor până la compoziția amestecurilor.