Kálnokon termelt, kézzel szedett és válogatott gyógynövénytea- és fűszerkeverék a természetből. Adalékanyagoktól mentes termékeink, egyedi íz- és illatvilágot kínálnak a gyógynövények természetes erejével.

A Papné Manufaktúrát a 2017-es évben jegyeztük be, míg a gyógynövény feldolgozó műhely, a következő évben készült el. Ez egy családi vállalkozás. Gyógynövényeinket, amelyek a termékeink alapanyagait adják, magunk termesztjük, illetve vadállományból magunk gyűjtjük be, majd dolgozzuk fel saját recept alapján és keverékek formájában értékesítjük.

A gyógynövényeink termesztése során nem használunk vegyszereket, permeteket. A feldolgozás során pedig kizárólag a gyógynövények leveleit, virágait, szirmait hasznosítjuk, mellőzve minden aromát, ízfokozót, színezéket, vagy idegenből származó alapanyagot. Így őrizve meg, a természetes illat- és ízvilágot a természetből.

A magvetés, ültetés, gyomlálás, szedés, mosás, szárítás, morzsolás, csomagolás mind-mind a sajátunk és mind kétkezi munkával történik. Termékeink nagy gonddal, odafigyeléssel készülnek, a neveik életre hívásától egészen a komponensek összeállításáig összhangban vannak.